Tvätta bilen

Dags att tvätta bilen?

Hos oss på Preem kan du ta hand om din ögonsten med skonsam bilrengöring som får den att bli fin och fräsch igen. Ditt fordon utsätts för många påfrestningar varje dag och smuts är definitivt en av de största. En ren bil är inte bara roligare att köra – den håller längre och dess värde minskar inte lika fort.

På Preem i Ljungby behöver du inte stressa när du vårdar din bil eller ditt fordon. Här utför du bilrengöring i den takt som passar just dig och vi har moderna självtvättar till uthyrning för den som önskar. Låna en hink av oss och ta hand om bilen eller båten i lugn och ro.  Vi har lång erfarenhet av att tvätta bilen och ger dig gärna råd om du är osäker på något.

Bilrengöring hos Preem – när du bryr dig om både fordonet och miljön

Preem erbjuder Renofin, en unik biltvätt som vi är mycket stolta över. Tack vare den får du en maskintvätt utan hårda borstar som riskerar att borsta fordonets lack eftersom de är mjukare än bilrengöring i andra biltvättar. Hos oss kan du med andra ord tvätta bilen både effektivt och skonsamt! Du behöver inte heller tänka på att montera ner en eventuell takbox eller några antenner – visst låter det praktiskt och smidigt?

Vi är en miljömedveten verksamhet och det påverkar naturligtvis även vår bilrengöring. När du tvättar en bil så är vattnet som rinner av den en av de stora miljöbovarna. Det behöver du inte oroa dig för när du ska tvätta bilen hos oss eftersom vår Renofin renar spillvattnet till 80%.

Tvätta bilen här – oavsett vilken modell eller sort du har

Det spelar ingen roll vilket bilmärke du har eller om det är ett litet eller stort fordon. I vår biltvätt Renofin är det enkelt att tvätta bilen och alla personbilar får garanterat plats.

Har du bråttom och tvivlar på att du hinner tvätta bilen här på Preem? Vår bilrengöring är effektiv och du behöver aldrig oroa dig för att du ska behöva vänta länge på att bilen ska bli färdig.

Preem erbjuder olika så kallade menyer när det gäller bilrengöring och varje har olika innehåll och varierande prisnivåer. Oavsett vilken du väljer så får du hög kvalitet och en bra biltvätt pris.

Kontakt

Vi reder gärna ut dina frågetecken om du har några! Vill du ha mer information om vad det innebär att tvätta bilen hos oss? Är du nyfiken på biltvätt pris? Ring eller skicka e-post till Preem Rondellen i Växjö, Preem Blåport i Karlskrona eller Preem i Ljungby så hjälper vår duktiga personal dig.