Take away

Take away – ett enkelt och smidigt alternativ för er som är på resande fot!

Vill ni hellre äta här så är ni naturligtvis varmt välkomna att göra det. Vårt varierade utbud gör att det finns något för alla smaker! Oavsett anledningen till resan så blir man ju sugen på något gott förr eller senare.

Unna er ett besök hos oss och njut av till exempel en härlig fikapaus eller ett mättande kvällsmål. Vill ni bara köpa kaffe så kan vi fresta med olika sorter.

Varierat sortiment av mat och dryck – take away för alla

Preem Rondellen i Växjö, Preem Blåport i Karlskrona och Preem Ljungby serverar vällagad mat tillagad på fräscha råvaror av högsta kvalitet.

Är ni ute och kör tidigt på morgonen eller sent på kvällen? Hann ni inte äta frukost innan ni lämnade hemmet eller behöver ni ett kvällsmål? Besök oss och fyll magen med välsmakande mat. Vi säljer bland annat underbart goda smörgåsar och varm dryck som gör fortsättningen på er resa trevligare. Take away eller äta på bensinstationen – ni väljer själva.

 På våra mysiga bensinstationer hittar ni bland annat:

Fika – ta en fikapaus hos oss! Välj mellan take away eller att äta här.

Kaffe – rykande varmt och smakrikt. Hos oss kan du självklart köpa kaffe som är Fair Trade.

Sallader – fräscha och välsmakande sallader av olika slag.

Smörgåsar – kalla eller varma och med läckra pålägg.

Sushi – gott och lätt att ta med sig på färden om så önskas.

Varma maträtter – till exempel pasta, thai wok och BBQ-ribs

Preem Rondellen i Växjö, Preem Blåport i Karlskrona och Preem Ljungby vill vara ert förstahandsval när det är dags för fikapaus, kvällsmål eller för att köpa kaffe på resan. Vår trevliga personal hjälper er gärna om det blir svårt att välja i det breda sortimentet av mat, dryck och godsaker.

Kontakt

Vill ni ha mer information om vår mat och dryck? Har ni frågor om oss eller om vad vilka tjänster vi erbjuder? Tveka inte, hör av er via telefon eller e-post redan idag.