Hyrsläp

Är du i behov av hyrsläp? Hos Preem Rondellen i Växjö, Preem Blåport i Karlskrona och Preem i Ljungby kan du både hyra bilsläp och hyra båtsläp till rimliga priser. Vi har ett brett sortiment och erbjuder enkel och smidig släputhyrning till dig som vill kunna transportera dina saker dit du vill.

Hyrsläp – ett smidigt sätt att transportera föremål

Det kan finnas många anledningar till varför man vill använda sig av hyrsläp. Du kanske har storstädat i hemmet eller i trädgården och vill frakta bort överflödet till välgörenhet eller till återvinningsstationen? Ska du bara flytta några möbler och tycker att det är onödigt att anlita en flyttfirma – då är släputhyrning hos oss på Preem det perfekta alternativet.

Släputhyrning hos Preem – många modeller att välja mellan

Här finns olika modeller att välja mellan om du vill hyra bilsläp eller hyra båtsläp. I vår släputhyrning finns bland annat skåpvagnar, öppna vagnar, grindvagnar, biltrailers och båttrailers. Känner du dig osäker på vilket hyrsläp som passar dina behov bäst? Fråga oss på Preem, vi delar gärna med oss av våra kunskaper.

Tryggt att hyra bilsläp eller hyra båtsläp

Alla hyrsläp hos Preem Rondellen i Växjö, Preem Blåport i Karlskrona och Preem i Ljungby har en mycket hög standard. Våra auktoriserade specialister kontrollerar dem regelbundet vilket är en trygghet för dig som kund. Vår målsättning är att erbjuda en riktigt bra släputhyrning som gör våra kunder nöjda.

När du behöver extra fraktutrymme så finns vi till för dig. Våra hyrsläp är lätta att använda och köra när du ska transportera dina ägodelar eller ditt skräp.

Hör av dig till oss!

Vi svarar gärna på dina frågor om vår släputhyrning och kan det mesta när det gäller hyrsläp. Vill du kanske veta mer om vad det innebär att hyra bilsläp eller att hyra båtsläp? Tveka inte – kontakta oss redan idag.